Salsa de mango cu nachos – reteta

2021-01-12T11:16:16+00:00
    15 min     4 portii

Ce merge mai bine langa un film decat o salsa de mango cu nachos? Nimic 🙂 ! Asa ca, pentru momentele in care vrei sa iesi din tipar, iti propunem o reteta foarte rapida si usor de preparat, cu care iti poti surpinde familia sau prietenii.

Ingrediente

  • 1 punga Mango bucati Edenia 450 g
  • 1 ceapa rosie
  • 1 legatura coriandru proaspat
  • 1 ardei iute
  • 2 linguri ulei de masline
  • 1 lime
  • 1/2 lamaie
  • 1 legatura ridichi
  • 1 castravete mediu
  • sare, piper dupa gust
  • nachos pentru servire

Mod de preparare

1. In primul rand lasam bucatile de mango la decongelat, la temperatura camerei.

2. Curatam toate legumele si le tocam brunoise, in cubulete mici.

3. Intr-un bol, punem bucatile de mango, ceapa rosie tocata, ardeiul, ridichiile, castravetele si coriandrul/patrunjelul tocat marunt.

4. Facem un dresing din uleiul de masline, zeama de lime, zeama de la o jumatate de lamaie, sare si piper dupa gust.

5. Amestecam dresingul cu legumele din bol si servim salsa rezultata cu nachos crocant.

Ii multumim lui Chef Bogdan Alexandrescu pentru aceasta reteta super rapida si delicioasa de salsa de mango cu nachos!

Descopera si alte retete cu fructe Edenia: