Pentru ca este vara, Edith’s Kitchen ne-a pregatit o specialitate indiana aromata si racoroasa: Mango Lassi. Este o bautura delicioasa, care te revigoreaza si este simplu si rapid de pregatit.
Ingrediente
- 1 punga Mango bucati 450g Edenia (decongelate in prealabile pentru 15-20 min)
- 300 g iaurt grecesc
- 200 ml lapte
- 4 linguri zahar brun (mai mult sau mai putin, dupa preferinta)
- 3 bucati cardamom
Mod de preparare
1. In vasul blenderului adaugam laptele, zaharul brun, iaurtul grecesc si semintele negre din pastaia de cardamom. In functie de preferinta, putem adauga mai mult sau mai putin zahar. Omogenizam toate ingredientele cu o lingura.
2. Adaugam mangoul decongelat si punem blenderul in functiune pana obtinem o compozitie omogena.
3. La final, daca compozitia este prea groasa, putem sa mai adaugam lapte, dupa preferinta. Pentru culoare, iubitorii gustului, pot adauga si un varf de lingurita de turmeric.
Ii multumim lui Edith pentru aceasta reteta de Mango Lassi aromata, cremoasa si racoroasa!
Descopera si alte retete cu fructe Edenia: