Fasole verde cu usturoi si mozzarella – reteta

2024-01-26T11:27:02+00:00
    15 minute     2 portii

Fasole verde cu usturoi si mozzarella, un preparat plin de culoare si foarte sanatos!

Rapida si delicioasa, pentru o cina “la minut”, sau pe post de garnitura, fasole verde cu usturoi si mozzarella este o alegere cu care nu vei da gres 🙂

Aceasta reteta simpla si extrem de gustoasa de Fasole verde cu usturoi si mozzarella ne este oferita de  Edith kitchen.

Pentru aceasta reteta s-a folosit Fasole verde intreaga Edenia pentru ca are un continut ridicat de proteine si unul foarte scazut de grasimi. Nu se decongeleaza inainte de gatire.

Fasole-verde-cu-usturoi-si-mozzarella-P

Ingrediente

  • 300 grame Fasole verde Edenia
  • 2 linguri de ulei de masline
  • 2 catei de usturoi
  • cca 50 grame mozzarella rasa
  • sare si piper
  • fulgi de chilli (optional)

Mod de preparare

1. Incingem uleiul intr-o tigaie antiaderenta/cratita si punem fasolea congelata (o putem rupe daca dorim sa nu fie bucatile asa lungi).

2. Adaugam sare si piper, acoperim cu capac si lasam la foc iute 8 – 10 minute, amestecand din cand in cand.

3. Adaugam usturoiul pisat, amestecam, punem deasupra mozzarella rasa si mai lasam acoperit inca 2 minute.

4. Mancam cu multa pofta, cu paine prajita sau nu, este delicioasa oricum!

Enjoy! 🙂

Ii multumim lui Edith kitchen pentru reteta de Fasole verde cu usturoi si mozzarella!

Fasole-verde-cu-usturoi-si-mozzarella-L

Descopera si alte retete Edenia: