Fasole verde cu usturoi si mozzarella, un preparat plin de culoare si foarte sanatos!
Rapida si delicioasa, pentru o cina “la minut”, sau pe post de garnitura, fasole verde cu usturoi si mozzarella este o alegere cu care nu vei da gres 🙂
Aceasta reteta simpla si extrem de gustoasa de Fasole verde cu usturoi si mozzarella ne este oferita de  Edith kitchen.
Pentru aceasta reteta s-a folosit Fasole verde intreaga Edenia pentru ca are un continut ridicat de proteine si unul foarte scazut de grasimi. Nu se decongeleaza inainte de gatire.
Ingrediente
- 300 grame Fasole verde Edenia
- 2 linguri de ulei de masline
- 2 catei de usturoi
- cca 50 grame mozzarella rasa
- sare si piper
- fulgi de chilli (optional)
Mod de preparare
1. Incingem uleiul intr-o tigaie antiaderenta/cratita si punem fasolea congelata (o putem rupe daca dorim sa nu fie bucatile asa lungi).
2. Adaugam sare si piper, acoperim cu capac si lasam la foc iute 8 – 10 minute, amestecand din cand in cand.
3. Adaugam usturoiul pisat, amestecam, punem deasupra mozzarella rasa si mai lasam acoperit inca 2 minute.
4. Mancam cu multa pofta, cu paine prajita sau nu, este delicioasa oricum!
Enjoy! 🙂
Ii multumim lui Edith kitchen pentru reteta de Fasole verde cu usturoi si mozzarella!
Descopera si alte retete Edenia: