Fie ca petreci o seara cu prietenii, fie ca te uiti la un film, alege sa inlocuiesti gustarile clasice cu o varianta mai naturala si mai putin calorica. Din seria snack-uri sanatoase de rontait, va recomandam mazare crocanta.  Edith kitchen ne invata cum sa pregatim mazare crocanta.
Delicioasa! O reteta care se prepara foarte rapid si cu efort minim.
Ingrediente
- 1 punga 450 g Mazare Edenia
- 2 lingurite de ulei
- 1/2 lingurita de usturoi granule
- 1/2 lingurita de sare
Mod de preparare
1. Lasam mazarea la decongelat, dupa ce este decongelata o uscam pe un prosop de hartie.
2. Punem apoi mazarea intr-un bol, adugam uleiul, usturoiul granule si sarea.
3. Intindem mazarea pe hartie de copt, intr-o tava, fara sa se suprapuna intre ele.
4. Coacem la cuptorul preincalzit la 180 °C pentru 20-22 minute. La jumatatea timpului scuturam tava pentru a le intoarce.
Ii multumim lui Edith pentru aceasta reteta!
Vezi si alte retete cu legume Edenia: