Mazare crocanta – reteta

2022-07-26T12:52:00+00:00
    30 minute     2 portii

Fie ca petreci o seara cu prietenii, fie ca te uiti la un film, alege sa inlocuiesti gustarile clasice cu o varianta mai naturala si mai putin calorica. Din seria snack-uri sanatoase de rontait, va recomandam mazare crocanta.  Edith kitchen ne invata cum sa pregatim mazare crocanta.

Delicioasa! O reteta care se prepara foarte rapid si cu efort minim.

Ingrediente

  • 1 punga 450 g Mazare Edenia
  • 2 lingurite de ulei
  • 1/2 lingurita de usturoi granule
  • 1/2 lingurita de sare

 

mazare-crocanta-reteta-p

Mod de preparare

1. Lasam mazarea la decongelat, dupa ce este decongelata o uscam pe un prosop de hartie.

mazare-poza-l

2. Punem apoi mazarea intr-un bol, adugam uleiul, usturoiul granule si sarea.

3. Intindem mazarea pe hartie de copt, intr-o tava, fara sa se suprapuna intre ele.

mazare-pe-hartie-copt-l

4. Coacem la cuptorul preincalzit la 180 °C pentru 20-22 minute. La jumatatea timpului scuturam tava pentru a le intoarce.

Ii multumim lui Edith pentru aceasta reteta!

Vezi si alte retete cu legume Edenia: