Inghetata de mango si fistic – reteta

2022-06-21T10:31:54+00:00
    3 ore     6 portii

Vara a sosit, iar Flaveur ne-a pregatit o reteta pentru a ne racori in zile calduroase, sau pentru momentele in care avem pofta de o gustare sanatoasa: inghetata de mango si fistic.

Mango bucati de la Edenia este preparat din 100% fruct proaspat de mango, curatat, spalat, taiat bucati, sortat si congelat rapid. Provine din cele mai bune soiuri de mango si are multe beneficii pentru santatate cum ar fi asigurarea unui necesar de vitamine esentiale si imbunatatirea digestiei.

Gama de fructe Edenia contine 5 sortimente versatile, care se poate consuma ca atare, in retetele de prajituri, pentru bauturi, sau in diverse preparate culinare: Mango bucati, Ananas bucati, Zmeura, Visine si Fructe de padure.

 

Ingrediente

  • 200 g Mango bucati Edenia
  • 50 g fistic crud
  • 3 linguri de smantana ( optional: smantana cu 25% grasime)
  • 100 ml de lapte
  • 2 linguri fulgi de cocos
  • 2 linguri de miere

Mod de preparare

1. Punem toate ingredientele in vasul unui blender. Punga de bucati de mango Edenia nu necesita decongealre in prealabil.

2. Mixam ingredientele pana obtinem o crema fina.

3. Pentru acest pas avem nevoie de forme pentru inghetata, pe care le umplem cu amestecul din blender si le bagam la congelator pentru minimum 3 ore (sau pana cand amestecul a inghetat complet).

4. Dupa ce sunt gata, pentru a desface inghetata usor din forma, putem tine forma sub jetul de apa cala 2-3 secunde.

O gustare sanatoasa si delicioasa! Pofta buna!

Ii multumim lui Flaveur pentru reteta racoroasa si sanatoasa: inghetata de mango si fistic. Te invitam sa ii accesezi blogul pentru mai multe retete gustoase!

Descopera si alte retete cu fructe Edenia: