Salata de legume cu avocado

2017-01-31T18:02:58+00:00
    20 minute     3 portii

Alternativa vegetariana la o salata consacrata. Amestecul pentru salata boeuf Edenia, cu legume cu maioneza fina din avocado. Reteta perfecta pentru un stil de viata sanatos, usor de preparat in doar 20 de minute.

Ingrediente

Mod de preparare

1. Intr-o oala cu apa clocotita si sare, punem Amestecul pentru salata de boeuf congelat. Il lasam la foc mediu timp de 6 minute, apoi scurgem legumele de apa si le lasam la racit, intr-un bol.

2. Taiem cubulete jumatate de avocado, tija de apio si cei 3 castraveti murati. Le adaugam in amestecul pentru salata boeuf si amestecam cu grija toate legumele. Punem sare si piper dupa gust. Cum obtinem usor si rapid cubulete de avocado? Taiam avocado pe jumatate, pe lungime, si ii scoatem samburele. Taiem miezul pana la coaja, in randuri verticale si orizontale si apoi cu o lingura scoatem cubuletele din coaja.

3. Restul de avocado (1 bucata si jumatate) il taiem tot cubulete. Pe acestea le punem intr-un bol, in care mai adaugam zeama de lamaie, sare si putin ulei. Le mixam la viteza mica pana cand devin o maioneza fina.

4. Trei patrimi din maioneza de avocado o amestecam cu legumele, pana obtinem un amestec omogen.

5. Punem salata pe o farfurie si o finisam cu ce ne-a ramas din maioneza de avocado. Ornam cu valeriana. Pofta buna!