Flaveur ne-a pregatit o reteta simpla si usor de preparat: supa crema de morcovi.
In aceasta reteta sunt folosite piureurile sub forma de peleti Edenia.
Piureurile Edenia contin 100% legume naturale, sortate, curatate, spalate, prefierte, pasate si congelate in forma de peleti. Nu sunt modificate genetic!
Sunt ideale pentru ca se pregatesc cu usurinta si fara pierderi, iar rezultatul poate fi fie un piure delicios (fara adaos de apa) fie o supa crema fina si aromata (cu adaos de apa).
Piureurile de legume sunt disponibile in 4 sortimente (piure de morcovi, piure de mazare, piure de telina si piure de cartofi dulci) si se gasesc in supermarket-urile fizice si online.
Legumele sunt pasate si congelate in forma de peleti imediat dupa recoltare, pastrand astfel intacte vitaminele si substantele nutritive.
Peletii Edenia se pot folosi usor in orice reteta, se gatesc rapid si sunt disponibili tot anul!
Supa crema de morcovi este o reteta pentru momentele in care ramai in pana de idei sau iti doresti sa consumi ceva sanatos. Iata mai jos cum o puteti prepara, in doar cativa pasi simpli.
Ingrediente
- 150 g Piure de morcovi Edenia
- 30 g Piure de telina Edenia
- 1 ceapa rosie
- 3 catei de usturoi
- 1 ardei gras rosu
- 500 ml apa
- 2 linguri de ulei de masline
- patrunjel
Mod de preparare
1. Taiem ceapa si ardeiul in cuburi si impreuna cu usturoiul le punem la fiert in cei 500 ml apa, la foc mic pentru 20 de minute.
2. Dupa 20 de minute, adaugam peletii de piure de morcovi si telina si uleiul de masline si amestecam pana se decongeleaza peletii.
3. Pasam cu blenderul vertical pana obtinem o crema fina.
4. Servim cu patrunjel proaspat o delicioasa supa crema!
Pofta buna! 🙂
Ii multumim lui Flaveur pentru reteta gustoasa de supa crema de morcovi. Te invitam sa ii accesezi blogul pentru momentele in care iti doresti idei noi.
Descopera si alte retete cu legume Edenia:
- Ciorba de fasole cu afumatura si ceapaÂ
- Orez negru cu mazareÂ
- Spanac quattro formaggi cremosÂ
- Budinca de spanac si ciuperciÂ