Flaveur ne-a pregatit o reteta dietetica, usor de preparat: ciorba de perisoare de curcan cu bulgur.
In aceasta reteta sunt folosite Edenia Legume pentru ciorba de perisoare,
Legume pentru ciorba de perisoare, sunt sortate, curatate, spalate, portionate, mixate in proportii specifice retetei si congelate rapid la cateva ore de la recoltare, astfel reducandu-se considerabil pierderea vitaminelor si substantelor nutritive.
Cu amestecurile de legume pentru ciorbe si supe Edenia, totul este foarte simplu! Fiecare mix de legume este foarte bine proportionat, astfel incat succesul retetei tale sa fie garantat de fiecare data.
Cu legumele Edenia se pot gati rapid ciorba de perisoare de curcan cu bulgur. Legumele congelate Edenia sunt fara pierderi si sunt disponibile tot anul.
Nu sunt modificate genetic.
Ingrediente
- 1 punga Edenia Legume pentru ciorba de perisoare
- 280 g piept de curcan sau carne tocata de curcan
- 200 g rosii pasate
- 3 linguri de bulgur
- 1 ou
- Curcuma
- Cimbru
- Patrunjel
Mod de preparare
1. Pieptul de curcan il taiem cubulete si il facem pasta la maruntitorul electric. Pasta obtinuta o amestecam foarte bine cu oul. Ne umezim mainile si formam chiftelute pe care le punem pe o farfurie.
2. Punem apa la fiert si cand incepe sa clocoteasca adaugam perisoarele si lasam sa fiarba pentru 30 de minute.
3. Adaugam legumele pentru ciorba de perisoare, rosiile, cimbrul si curcuma. Mai lasam 8 minute sa fiarba din momentul in care apa da din nou in clocot.
4. Oprim focul, adaugam bulgurul si patrunjelul si acoperim oala pentru 20 de minute.
Gata o ciorba rapida si super delicioasa pentru pranz. Pofta mare!
Ii multumim lui Flaveur pentru reteta gustoasa de Ciorba de perisoare de curcan cu bulgur. Te invitam sa ii accesezi blogul pentru momentele in care iti doresti idei noi. Descopera si alte retete Edenia:
- Ciorba de perisoare din vita si porc
- Ciorba de vacuta
- Ciorba de fasole cu afumatura si ceapa
- Coquelet de Bretagne cu legume glasate