Cuscus cu spanac si ricotta – reteta

2020-07-14T13:02:52+00:00
    15 minute     2 portii

Cuscus cu spanac si ricotta, o reteta versatila propusa de Flaveur, ce permite adaugarea de ingrediente variate, in functie de ce avem in frigider/congelator: branzeturi sau alte tipuri de legume.

Ingrediente

Mod de preparare

1. Punem apa intr-o craticioara pe foc iar cand incepe sa fiarba adaugam cuscusul, oprim focul si acoperim vasul cu un capac. Lasam cuscusul sa se umfle pentru 15 minute.

2. In alta craticioara punem apa la fiert iar cand incepe sa fiarba adaugam spanacul congelat (spanac tocat portionat sau spanac frunze portii). Lasam sa fiarba 6 minute din momentul in care apa da din nou in clocot. Varsam totul intr-o strecuratoare si presam bine spanacul astfel incat sa-l scurgem foarte bine.

3. Punem spanacul bine scurs de apa intr-o oala/tigaie pe foc cu uleiul, laptele, ricotta si condimentele si il lasam 2 minute amestecand incontinuu. Adaugam apoi si cuscus-ul si amestecam bine

4. Presaram cascal ras deasupra.

Cuscusul cu spanac si ricotta este gata! Pofta buna! 🙂

cuscus-cu-spanac-si-ricotta-reteta

Ii multumim lui Flaveur pentru aceasta reteta! Te invitam sa ii vizitezi blogul pentru si mai multe idei de retete pentru cei mari si cei mici.

Descopera si alte retete rapide cu spanacul Edenia: