Chiftelute cu conopida si broccoli cu salata – reteta

2022-06-21T10:32:57+00:00
    15 minute     2 portii

In viata cotidiana, rar gasim timp sa gatim ca sa putem manca sanatos, de aceea produsele semipreparate pot fi aliatul nostru. Edenia a lansat de curand un semipreparat nou: Veggie Tots. Se poate consuma pe post de garnitura sau pe post de fel principal, langa orice salata.

Contine in cantitati egale chiftelute din broccoli si conopida care sunt gustoase, rapid de preparat si numai bune pentru a mentine un stil de viata sanatos. Edith kitchen ne invata pas cu pas cum sa le pregatim.

 

Ingrediente

Dressing: miere, ulei, otet de mere, fulgi de chili.

Mod de preparare

1. Asezam hartie de copt pe o tava de cuptor. Deschidem punga de Veggie Tots si asezam chiftelutele pe tava, cu spatiu intre ele. Chiftelutele nu necesita decongelare in prealabil.

2.  Preincalzim cuptorul la 200 °C. Dupa ce s-a inclazit, introducem in cuptor tava cu chiftelute, pe care le coacem timp de 10-12 minute. Pentru peroanele care le prefera mai rumenite, se pot lasa inca 2 minute in plus.

3. Intre timp, ne putem ocupa de salata. Taiem legumele: salata asortata, castravetele, ririchiile, avocado si ceapa verde si le punem intr-un castron incapator. Se pot adauga orice legume, in functie de preferinte.

4. Pentru dressing-ul salatei, amestecam mierea, uleiul, otetul de mere si fulgi de chili. Turnam compozitia peste salata si amestecam.

5. Scoatem din cuptor chiftelutele pe care le putem amesteca in salata sau le putem consuma ca atare.

Te invitam sa accesezi blogul lui Edith pentru idei la minut. Ii multumim pentru idea rapida si sanatoasa!

 

Vezi si alte retete cu produsele Edenia: