Quesadilla cu legume si pui – reteta

2021-03-24T10:36:47+00:00
    30 min     4 portii

Quesadilla cu legume si pui este un preparat versatil, ideal pentru micul dejun, pranz sau cina. Se poate gati in functie de pofta si de ingredientele disponibile in frigider.

Edith’s Kitchen ne invata cum sa pregatim Quesadilla cu legume si pui delicioasa, fara a face risipa de mancare.

Ingrediente

Mod de preparare

1. Punem bucatile de snitel de pui Edenia congelate intr-o tava de cuptor,  pe hartie de copt si introducem tava in cuptorul preincalzit la 200 °C timp de 30 de minute, sau pana cand bucatile de snitel de pui capata o culoare brun-aurie.

2. Punem la fiert Amestecul in stil Mexican impreuna cu putina sare. In timp ce legumele fierb, tocam firele de ceapa verde si radem mozzarella. Cand sunt gata snitele de pui, le taiem in fasii subtiri.

3. Cand legmele sunt fierte, punem o tigaie pe foc in care punem o lipie, presaram jumatate din mozzarella rasa, adaugam legumele si snitelele de pui, ceapa verde si putin sos sweet chilli pe alocuri. Dupa ce presaram si cealalta jumatate de mozzarella, adaugam o lipie deasupra compozitiei, presam usor si punem capacul tigaii.

4. Lasam la foc mic. Dupa cca. 2 minute, intoarcem cu grija quesadilla lasand-o la foc mic inca 1-2 min, pana cand mozzarella s-a topit in intregime.

Quesadilla cu legume si pui este gata! Pofta buna!

 

Ii multumim lui Edith pentru aceasta reteta delicioasa si sanatoasa de quesadilla cu legume si pui!

Descopera si alte retete cu legume Edenia: