Ideale pentru petreceri in familie, trigoanele aurii si crocante cu amestec cu porumb condimentat in stil indian se pregatesc la cuptor in doar 20 de minute. Mai putin timp in bucatarie, mai mult timp pentru distractie!
Ingrediente
- 1 pachet Foi pentru placinta Edenia 400 g, decongelate la temperatura camerei
- 1 punga Amestec cu porumb Edenia 450 g
- 100 g unt
- 1 lingurita cu varf de curry
- albusul de la un ou
- 200 ml ulei
- sare si piper
Mod de preparare
1. Incingem o tigaie la foc mediu si adaugam untul si praful de curry. Calim 1 minut praful de curry, dupa care turnem in tigaie amestecul cu porumb Edenia congelat si asezonam cu sare si piper. Calim inca 1 minut la foc puternic, dupa care lasam legumele la racit, strecurand excesul de unt.
2. Desfacem foile pentru placinta Edenia decongelate. Punem 3-4 foi una peste alta si le taiem pe lung, astfel incat sa obtinem 3 seturi de benzi lungi. Asezam o lingura din compozitia de legume obtinuta si o punem in partea de sus a unei benzi. Impachetam formand intai un triunghi, pe care il multiplicam pana la capatul benzii. La ultima impachetare, ungem foile cu albus de oua, ca sa se lipeasca. Repetam pana terminam foile si compozitia de legume.
3. Prajim trigoanele in ulei cateva minute, pana ce devin aurii si crocante.
Pofta buna!