O supa usoara si exotica. Fileurile suculente de Alaska Pollock sunt gatite impreuna cu Amestecul pentru supa de legume Edenia intr-o multitudine de arome indraznete de inspiratie Thai.
Ingrediente
- 1 punga File de Alaska Pollock Edenia 600 g, decongelat in prealabil, in frigider
- 1 punga Amestec pentru supa de legume Edenia 450 g, 50 ml ulei de floarea soarelui
- 10 g usturoi tocat
- 30 g ghimbir tocat
- 500 ml lapte de cocos
- 2 ardei iuti tocati
- 20 g seminte susan
- 2 ramuri de coriandru
- sare si piper
Mod de preparare
1. Taiem fileurile de Alaska Pollock Edenia, decongelate in prealabil, in cubulete de aproximativ 2x2cm.
2. Intr-o oala incinsa punem ulei si calim fileurile. Adaugam ghimbirul, usturoiul si jumatate din cantitatea de coriandru, tocate marunt.
3. Turnam in oala Amestecul pentru supa Edenia, congelat. Amestecam timp de 3 de minute, dupa care adaugam laptele de cocos si un pahar de apa.
4. Cand fierbe adaugam alti 3 litri de apa, sare, piper. Fierbem supa inca 10-15 de minute si la final adaugam ardeiul iute tocat, semintele de susan si restul de coriandru tocat.
5. Servim intr-un bol de supa adanc. Decoram cu ardei iute si seminte de susan.
Pofta buna!