30 minute
2 portii
In aceasta reteta gustoasa si plina de vitamine, fileul de pastrav Edenia este invelit intr-o crusta crocanta ce contrasteaza perfect spanacul cremos si foarte simplu de preparat. Reteta propusa de Jamila Cuisine
Ingrediente
Pentru peste:
- 1 punga de File de pastrav Edenia 600 g
- 50 g pesmet
- 200 g lapte batut
- 1 lingura de cimbru tocat
- 1 lingura de rozmarin tocat
- 2-3 linguri de ulei
- putin patrunjel tocat
- sare, piper
Pentru spanac:
- 250g Spanac frunze Edenia
- 1 ceapa tocata marunt
- 100 ml smantana pentru gatit
- 2-3 linguri de zeama de lamaie
- 2 linguri de ulei de masline
- 1 catel de usturoi razuit
- 1/4 lingurita de nucsoara
- sare, piper
Pentru metoda de preparare te invitam sa urmaresti filmul Jamilei de mai sus.
Pofta buna!
Reteta propusa de Jamila Cuisine