Un aperitiv gustos care se face usor cu ajutorul aluatului pentru foietaj Edenia. Rulourile cu bacon, rosii si ciuperci sunt perfecte pentru o seara cu prietenii.
Ingrediente
- 1 pachet de Aluat pentru foietaj Edenia 800 g, decongelat in prealabil, la temperatura camerei
- ½ punga de Ciuperci taiate Edenia 450 g
- 300 g bacon feliat
- 300 g rosii cherry
- 50 ml ulei de masline
- sare si piper
Mod de preparare
1. Intr-o tigaie incinsa punem putin ulei de masline, jumatate din punga de ciuperci congelate Edenia, sare si piper. Calim la foc mediu pana cand apa din tigaie scade si apoi inchidem focul si lasam compozitia la racit.
2. Pe suprafata unui tocator de lemn intindem prima foaie de aluat de foietaj Edenia, decongelat in prealabil. Ungem foaia cu ulei de masline cu o pensula de silicon, dupa care asezam jumatate din feliile de bacon, jumatate din rosiile cherry taiate felii si jumatate din cantitatea de ciuperci. Asezonam cu sare si piper si rulam tot foietajul cu compozitie pana formam o rulada. Repetam aceleasi operatiuni si pentru cea de-a doua foaie de aluat.
3. Introducem cele 2 rulade timp de 10 minute la frigider, apoi le scoatem si le taiem in felii de 2 cm.
4. Intr-o tava de cuptor cu hartie de copt punem rulourile si le ungem iar cu ulei de masline. Introducem tava in cuptorul preincalzit la 180 °C timp de 20-25 minute. Cand ruplourile s-au rumenit, scoatem tava din cuptor. Lasam rulourile sa se raceasca putin si apoi le mutam pe un platou.
Pofta buna!