40 minute
6 portii
Buchetelele de conopida Edenia, cu textura crocanta si bogate in vitamina C, se gratineaza si se servesc alaturi de un sos la alegere. Reteta prietenoasa si cu ovo-lacto-vegetarienii. Multumim Amei Nicolae pentru propunere!
Ingrediente
- 1 punga Conopida Edenia 450g
- 1 ceasca de pesmet
- 1 ceasca de cascaval ras
- 2 oua
Mod de preparare
1. Conopida am fiert-o inainte pe abur.
2. Am lasat-o sa se raceasca, apoi am amestecat-o cu restul ingredientelor.
3. Am format mici chiftelute si le-am asezat intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Le-am copt la foc mare, cam 10 minute pe fiecare parte.
4. Se scot din cuptor si se pot servi cu un sos dupa gustul dumneavoastra. Eu am folosit un sos de tomate.
Pofta buna!
Reteta propusa de Ama Nicolae