Combina ciocolata, migdalele si aluatul foietaj Edenia crocant si auriu, crescut la cuptor, intr-un desert special. Doar 10 minute pentru preparare si inca 20 minute in cuptor!
Ingrediente
- 1 pachet de Aluat pentru foietaj Edenia 800 g, decongelat in prealabil, la temperatura camerei
- 60 g fulgi cocos
- 1 ou
- 300 g ciocolata 50% cacao
- 40 g fulgi migdale
- 5 linguri zahar pudra
- 250 g smantana 12%
- 20 g ghimbir radacina
Mod de preparare
1. Taie fiecare dintre cele 2 bucati de aluat pentru foietaj Edenia, decongelate in prealabil la temperatura camerei, in 6 – 8Â patratele egale.
2. Asaza patratelele de aluat pe o tava cu hartie de copt, apoi intoarce si ruleaza colturile lor spre interior, asemenea unui cosulet.
3. Pentru umplutura rade ghimbirul si amesteca-l cu ciocolata rasa si cu fulgii de cocos.
4. Asaza in centru cosuletelor de foietaj cate o lingura de umplutura. Unge apoi cosuletele de foietaj cu ou batut si presara deasupra fulgii de migdale.
5. Introdu tava in cuptorul preincalzit la 180 grade C, timp de 15 – 20 minute. Scoate-le din cuptor si serveste-le pudrate cu zahar si cu un strop de smantana rece.
Pofta buna!