Pizza Margherita cu blat subtire si crocant, copt pe vatra, este baza ideala pentru creativitatea ta! Descopera cum iti poti crea o pizza cu ton si fulgi de porumb simplu si rapid!
Ingrediente
- 1 cutie de Pizza Margerita Edenia 275 g
- 80 g iaurt grecesc 10%
- 30 g fulgi de porumb
- 1 cutie de ton in ulei de masline
- 1 ceapa rosie
- 10 ml ulei de masline
- sucul de la o lamaie
- 10 g oregano uscat
- sare, piper rosu & negru proaspat macinat
Mod de preparare
1. Asezam pizza Edenia congelata pe tava cu hartie de copt si o introducem în cuptorul preincalzit la 200 °C timp de 10-12 minute.
2. Taiem ceapa rosie pestisori cat mai fini, o punem intr-un bol si adaugam sucul de lamaie si putina apa; lasam ceapa la marinat cat timp se coace pizza.
3. Scoatem pizza din cuptor, presaram deasupra tonul maruntit si apoi o ungem cu iaurtul grecesc. Adaugam apoi deasupra fulgii de porumb si ceapa rosie scursa de marinada. Asezonam cu oregano uscat, cu piper si apoi stropim cu putin ulei de masline.
Pofta buna!
Iti recomandam sa incerci si alte idei de retete care au la baza Pizza Margherita Edenia:
-
Pizza Margherita cu pesto de spanac, muguri de pin si rosii uscate
-
Pizza Margherita cu branza de capra, broccoli, rucola si avocado
Mai multe detalii despre gama de pizza Edenia poti descoperi aici.