Burger de vita Angus cu bacon si ceapa – reteta

2020-07-14T13:04:22+00:00
    15 minute     4 portii

O reteta clasica de burger de vita Angus, cu bacon, ceapa, castraveti murati si cascaval, finisata cu dulceata de ardei dulce, semnata Edith’s Kitchen.

Garnitura (optional):

cartofi-dulci-pai-edenia legume-pai-edenia

Mod de preparare

1.  Punem in tava burgerii congelati, pe hartie de copt si ii coacem la cuptorul preincalzit la 190 °C timp de 10 minute. In functie de preferinte, ii putem pregati si la grill, in 8-9 minute sau prajiti in tigaie, in ulei, timp de 7-8 minute. Atentie, indiferent cum ii pregatim, trebuie decongelati in prealabil.

2. Intre timp pregatim restul ingredientelor, taiem ceapa rosie, castravetii murati si rosiile rondele, taiem chiflele in jumatate.

3. Asamblam burgerii: punem 1 lingurita de dulceata de ardei iute, apoi cateva frunze de ruccola, burgerul de vita Angus, o felie sau doua de svaiter, ceapa rosie, rosia, castravetii murati, baconul si optional inca putina ruccola. Putem pune inca in 1-2 lingurite de dulceata de ardei iute.

4. Pregatim garnitura preferata: cartofi, salata sau amandoua. Daca alegem sa pregatim si cartofii dulci pai Edenia sau legumele pai Edenia, punem legumele pe o tava cu hartie de copt, in cuptorul preincalzit la 200 °C, pentru cca 20-25 de minute.

Burgerul de vita Angus cu bacon si ceapa si garnitura aleasa sunt gata! Pofta buna! 🙂

burger-de-vita-angus-cu-bacon-si-ceapa-reteta

Ii multumim lui Edith pentru aceasta reteta rapida de burger de vita Angus. Te invitam sa ii vizitezi blogul pentru si mai multe idei creative!

Descopera si alte retete cu burger de vita Angus: