Nimic mai simplu si gustos decat o portie de paste cu scoici suculente tavalite intr-un sos delicios cu ierburi aromatice. Sa tot gatesti! Descopera ce usor se gatesc noile Scoici in sos Provencale Edenia.
Ingrediente:
- 1 cutie Scoici in sos Provencale Edenia 250 g
- 300 g paste (tagliatelle, spaghetti, etc)
- ½ legatura patrunjel
- 80 g parmezan ras
- 1 lingura ulei de masline
- sare, piper macinat
- optional 2-3 crengute de oregano proaspat
Mod de preparare
1. Punem o oala cu apa si sare la fiert pentru paste.
2. Intre timp, intr-o tigaie incinsa adaugam Scoicile in sos Provencale Edenia, direct congelate si le gatim timp de 6-8 minute, la foc mediu, pana obtinem un sos legat, intins uniform pe suprafata scoicilor.
3. Cand clocoteste apa, adaugam pastele si le gatim conform ambalajului (3-4 minute pentru cele proaspete / 6-10 minute pentru cele uscate). Cand sunt gata pastele al-dente, le clatim sub un jet de apa rece, le scurgem si le amestecam cu o lingura de ulei de masline extravirgin.
4. Asezam pastele in farfurie, deasupra scoici in sos Provencale si apoi presaram deasupra parmezanul ras si putin patrunjel proaspat tocat.
Enjoy!