Scoici in sos Provencale si pasta fresca

2018-12-03T09:47:30+00:00
    15 minute     2 portii

Nimic mai simplu si gustos decat o portie de paste cu scoici suculente tavalite intr-un sos delicios cu ierburi aromatice. Sa tot gatesti! Descopera ce usor se gatesc noile Scoici in sos Provencale Edenia.

Ingrediente:

  • 1 cutie Scoici in sos Provencale Edenia 250 g
  • 300 g paste (tagliatelle, spaghetti, etc)
  • ½ legatura patrunjel
  • 80 g parmezan ras
  • 1 lingura ulei de masline
  • sare, piper macinat
  • optional 2-3 crengute de oregano proaspat

Mod de preparare

1. Punem o oala cu apa si sare la fiert pentru paste.

2. Intre timp, intr-o tigaie incinsa adaugam Scoicile in sos Provencale Edenia, direct congelate si le gatim timp de 6-8 minute, la foc mediu, pana obtinem un sos legat, intins uniform pe suprafata scoicilor.

 

3. Cand clocoteste apa, adaugam pastele si le gatim conform ambalajului (3-4 minute pentru cele proaspete / 6-10 minute pentru cele uscate). Cand sunt gata pastele al-dente, le clatim sub un jet de apa rece, le scurgem si le amestecam cu o lingura de ulei de masline extravirgin.

4. Asezam pastele in farfurie, deasupra scoici in sos Provencale si apoi presaram deasupra parmezanul ras si putin patrunjel proaspat tocat.

Enjoy!