45 minute
4 portii
Multi Chefi de renume cunosc salata Nicoise drept cea mai buna definitie a verii. Jamila Cuisine ne propune o interpretare gustoasa a celebrei salate, in care fileul de cod pregatit la cuptor se armonizeaza cu fasolea verde crocanta, ierburile aromatice si un dressing inedit.
Ingrediente
Pentru salata:
- 250 g Fasole verde intreaga Edenia
- 2 cutii de Cod Loins Edenia 250 g
- 1 salata verde
- 4 oua fierte
- 300 g rosii cherry
- 500 g cartofi fierti
- 200 g masline
- 1 lingurita de ierburi aromatice
- 2 linguri de ulei
- sare, piper
Pentru dressing:
- cateva fire de arpagic sau chives
- 6 linguri de ulei de masline
- 2 linguri de otet
- cateva frunze de busuioc
- putin piper
- 1 lingura de capere
- 1 lingura de mustar
- 1 lingura de pasta de ansoa sau 2 fileuri de ansoa
- putina sare
Pentru metoda de preparare te invitam sa urmaresti clipul video de mai sus.
Pofta buna!
Reteta propusa de Jamila Cuisine