Salata cu cocktail de fructe de mare, feta si oregano

2018-11-06T10:38:02+00:00
    15 minute     2 portii

Iti propunem un mod simplu de a te bucura de noul cocktail de fructe de mare Edenia: o salata calda, plina de aroma fructelor de mare, alaturi de un dressing mediteranean light si branza feta. Parca nici nu mai conteaza ca vacanta s-a terminat! 😊

Ingrediente:

  • 1 cutie Cocktail de fructe de mare Edenia 250 g
  • 50 ml ulei de masline extravirgin
  • 6-8 rosii cherry
  • 150 g branza feta
  • 1 punga de mix de salata
  • 1 crenguta de busuioc
  • 1 crenguta de oregano
  • sucul de la 1 lamaie
  • 1 ardei iute rosu
  • sare, piper

Mod de preparare

1. Intr-o tigaie incinsa adaugam uleiul de masline, ardeiul iute tocat si cateva frunze de oregano. Cand se rumeneste ardeiul, adaugam cocktailul de fructe de mare Edenia, direct congelate si gatim totul timp de 8-10 minute, la foc mediu.

2. Intre timp spalam salata, taiem feta in cubulete si rosiile cherry in sferturi. Pregatim dressing-ul pentru salata, amestecand 2 linguri de ulei de masline cu sucul de lamaie, sare si putin piper. Dupa ce scurgem salata spalata, o amestecam impreuna cu dressing-ul, cubuletele de feta si rosiile cherry.

3. Asezam salata asezonata in farfurie si deasupra cocktailul de fructe de mare Edenia trase la tigaie. Decoram cu busuioc si oregano proaspat si servim salata calda.

Enjoy!