Bucati crocante de fish fingers servite alaturi de fasolea galbena imbogatita cu arome de tabasco, usturoi si piper roz.
Ingrediente
- 1 cutie Fish Fingers Edenia 250 g
- 1 punga Fasole galbena Edenia 450 g
- 50 ml ulei de masline extravirgin
- 30 ml otet de mere
- 3 – 4 frunze de menta proaspata
- 2 crengute oregano proaspat
- 3 catei de usturoi
- 1 ml sos tabasco
- sare, piper roz
Mod de preparare
1. Asezam bucatile de fish fingers Edenia congelate pe o tava cu hartie de copt si le introducem in cuptorul preincalzit la 220 °C timp de 15 minute.
2. Intr-o oala cu apa clocotita si sare blansam fasolea galbena congelata, timp de 6-7 minute, apoi o scoatem intr-un vas cu gheata sau sub jet de apa rece, pentru a-si pastra textura si culoarea.
3. Taiem grosier pastaile de fasole astfel incat sa avem mai multe dimensiuni. Amestecam fasolea galbena cu uleiul de masline, otetul, sosul tabasco si usturoiul tocat marunt. Asezonam cu piperul roz si sare dupa gust.
4. Pe o farfurie intinsa asezam tartarul de fasole galbena impreuna cu bucatile de fish fingers aurii si presaram deasupra menta si oregano-ul proaspat, tocate marunt.
Pofta buna!