Flaveur ne propune o reteta delicioasa de chiftelute de biban cu broccoli.
Pentru a prepara chiftelute de biban cu broccoli vom avea nevoie de produsele congelate Edenia File de Biban si Edenia Broccoli.
Bibanul este un peste rapitor, de dimensiuni mari, care traieste in apa dulce. Carnea lui are o culoare alb-roz, foarte gustoasa, cu textura ferma, consistenta, suculenta si, prin urmare, usor de gatit.
Chiftelutele pot fi pastrate la congelator timp de 3-4 luni.
Bibanul este potrivit pentru dieta, datorita continutului mediu de grasimi.
- 100% natural
- peste de captura
- file, fara piele, fara oase*
- glazura 0%
Se decongeleaza in frigider cu 12 ore inainte de a fi pregatit.
Pestele congelat Edenia este un produs 100% natural (nu contine fosfati, aditivi sau alte chimicale).
Are stratul minim de glazura (0-10%) pentru a proteja fileurile de peste de arsurile datorate temperaturilor scazute.
Toate produsele din gama de peste Edenia sunt congelate individual (IQF – Individually Quick Frozen). Fiecare bucata de file de peste este inghetata rapid, la -35 grade, pastrandu-si astfel prospetimea, aspectul si forma.
Speciile de peste – Lates Niloticus – sunt atent selectionate din cele mai bune specii la nivel international.
Legumele Edenia sunt curatate, sortate cu grija si congelate rapid la cateva ore de la recoltare, astfel reducandu-se considerabil pierderea vitaminelor si substantelor nutritive.
Broccoli este o leguma uimitoare cu multe beneficii asupra organismului datorita substantelor nutritive pe care le contine.
Prin congelare buchetele de broccoli isi pastreaza culoarea intensa, verde, dar si savoarea si gustul deosebite. In plus, contribuie la portia zilnica de sanatate, datorita aportului important din vitaminele A si C.
Nu se decongeleaza inainte de gatire.
Ingrediente
- 600 g Edenia File de Biban
- 450 g Edenia Broccoli
- 1 ou
- 4 linguri pesmet
- Ulei de masline pentru modelat
- Susan
Mod de preparare
1. Fierbem broccoli 6 minute din momentul in care apa da in clocot apoi il transferam intr-o strecuratoare.
2. Pestele decongelat in prealabil la frigider il taiem cubulete. Punem pestele si broccoli in maruntitorul electric si mixam pana obtinem o pasta cat mai fina.
3. Pasta obtinuta o amestecam bine cu ou si pesmetul si lasam compozitia in repaus pentru 5 minute.
4. Ne ungem mainile cu ulei de masline si formam chiftelute pe care le tavalim prin susan si le punem in tava pe hartie de copt. Eu am facut si simple si cu susan.
5. Ne ungem mainile cu ulei de masline si formam chiftelute pe care le punem in tava pe hartie de copt.
6. Introducem tava in cuptorul preincalzit la 190 grade C caldura sus-jos fara ventilatie pentru 30 de minute.
Chiftelute de conopida cu legume super gustoase si delicioase!
Merg de minune cu Edenia Piure de cartofi dulci, Edenia Piure de mazare sau Edenia Piure de telina.
Pofta mare!
Le multumim prietenilor de la Flaveur pentru reteta delicioasa de chiftelute de biban cu broccoli si te invitam sa le descoperi si alte retete pe blog!
Descopera si alte retete cu legume Edenia: