Snitelul de pui Edenia, auriu si suculent, este pregatit alaturi de crema de spanac innobilata cu parmezan si unt. Reteta perfecta pentru un late-breakfast copios.
Ingrediente
- 1 cutie Edenia Snitel de pui 320 g
- 1 punga Edenia Spanac tocat 450 g
- 50 g ceapa
- 50 g unt
- 50 g parmezan ras
- 50 ml smantana de gatit
- sare si piper
Mod de preparare
1. Sotam ceapa tocata marunt in unt, la foc mediu. Punem peste spanacul congelat Edenia si continuam procesul de sotare inca 3-4 minute, dupa care micsoram flacara si adaugam smantana lichida si parmezanul. Asezonam cu sare si piper. Amestecam din cand in cand, la foc mic, pana cand intreaga compozitie se reduce si se omogenizeaza usor.
2. Punem snitelele congelate Edenia intr-o tava, pe hartie de copt. Introducem tava in cuptorul preincalzit la 200 oC, timp de 30 minunte, pana ce snitelele capata o crusta crocanta.
3. Servim crema de spanac alaturi de snitelele de pui.
Pofta buna!