Fasolea galbena crocanta se alatura rosiilor cherry si cubuletelor de branza feta presarate cu oregano si ulei de masline intr-o salata sanatoasa, ideala pentru zilele calde de vara.
Ingrediente
- 1 punga Edenia Fasole galbena 450 g
- 100 g rosii cherry
- 100 g branza feta (pentru varianta de post, putem inlocui branza cu tofu)
- 1/2 pachet chives
- 30 ml ulei masline
- 30 ml suc lamaie
- 2 g oregano uscat
- 1 pachet rucola
- 1 lingurita miere
- sare, piper
Mod de preparare
1. Intr-o oala cu apa clocotita si sare punem fasolea galbena congelata. O lasam la foc mediu timp de 6 minute, pana ce devine crocanta. Apoi fasolea galbena o scurgem de apa si o lasam la racit într-un bol.
2. Rosiile cherry le taiem jumatati, le punem peste fasolea galbena si stropim cu ulei de masline, miere si suc de lamaie. Presaram deasupra chives-ul tocat dupa care amestecam salata.
3. Inainte de servire, amestecam salata cu rucola.
Asezam salata pe o farfurie si preseram cubulete de feta si oregano.
Pentru varianta de post a acestei retete, putem inlocui branza feta cu tofu.
Pofta buna!