45 minute     2 portii

Flaveur ne surprinde din nou cu o reteta rapida, foarte usor de preparat, plina de culoare si cu un gust irezistibil: dovlecei umpluti cu legume.

In aceasta reteta folosim Amestec Hawaii Edenia pentru ca legumele sunt 100% naturale, fara conservanti, se gatesc rapid si fara pierderi!

Amestecul Hawaii este de-a dreptul delicios, un mix de legume in culori inspirate de peisajele hawaiene care ne ajuta sa pregatim rapid numeroase preparate savuroase si sanatoase.
Amestecul Hawaii nu se decongeleaza inainte de gatire si este un cocktail excelent de culori si gusturi. Contine orez alb prefiert, mazare, porumb dulce si ardei rosu cuburi.

Ingrediente

  • 130 g Amestec Hawaii Edenia
  • 1 dovlecel
  • 1 ou
  • 1 lingura ulei de masline
  • 60 g cascaval ras
  • 1 lingurita patrunjel uscat

dovlecei-umpluti-cu-legume-P

Mod de preparare

1. Spalam dovlecelul si il taiem in doua pe lung. Scoatem miezul cu ajutorul unei linguri.

2. Miezul de la o jumatate de dovlecel il tocam marunt si il punem la inabusit cu Amestecul Hawaii intr-o tigaie cu 3 linguri de apa.

3. Lasam la foc mic, amestecand din cand in cand pana se evapora apa, aproximativ 10 minute.

4. Dupa ce s-au racit, amestecam  legumele inabusite cu ou si jumatate din cascaval. Umplem jumatatile de dovlecel, iar deasupra presaram cascavalul ramas.

5. Punem la cuptor la 190 grade C caldura sus-jos, fara ventilatie, pentru aproximativ 30 minute sau pana se rumeneste frumos.

dovlecei-umpluti-cu-legume-gatiti

Pofta buna!

Ii multumim lui Flaveur pentru reteta gustoasa de dovlecei umpluti cu legume!

Descopera si alte retete Edenia: