Cordon bleu si spanac sote cu rosii uscate si usturoi

2017-01-31T17:55:43+00:00
    25 minute     2 portii

Bucatile crocante de cordon bleu Edenia contrasteaza perfect spanacul frunze, sotat rapid cu rosii uscate, vin alb si usturoi. Perfect pentru o dupa-amiaza relaxanta alaturi de prieteni.

Ingrediente

Mod de preparare

1. Punem cele doua bucati de cordon bleu Edenia congelate pe o tava cu hartie de copt. Introducem tava in cuptorul preincalzit la 230 oC, timp de 20-25 minute.

2. Intre timp, intr-o tigaie incinsa punem uleiul de masline. In momentul in care sfaraie uleiul adaugam usturoiul feliat si fasiile de rosii uscate. Sotam timp de 1 minut, dupa care adaugam vinul alb si spanacul congelat Edenia. Sotam in continuare inca 3 minute, iar la final adaugam untul.

_DSC9360_DSC9364

3. Servim spanacul impreuna cu bucatile de cordon bleu pe o farfurie intinsa, picurand pe deasupra putin din sosul ramas in tigaie.

Pofta buna!