Bucatile crocante de cordon bleu Edenia contrasteaza perfect spanacul frunze, sotat rapid cu rosii uscate, vin alb si usturoi. Perfect pentru o dupa-amiaza relaxanta alaturi de prieteni.
Ingrediente
- 1 cutie Edenia Cordon bleu de pui 250 g
- 1 punga Spanac frunze Edenia 450 g
- 50 ml ulei de masline
- 50 g rosii uscate
- taiate fasii
- 3 catei de usturoi
- taiati felii
- 50 ml vin alb
- 50 g unt
- sare si piper
Mod de preparare
1. Punem cele doua bucati de cordon bleu Edenia congelate pe o tava cu hartie de copt. Introducem tava in cuptorul preincalzit la 230 oC, timp de 20-25 minute.
2. Intre timp, intr-o tigaie incinsa punem uleiul de masline. In momentul in care sfaraie uleiul adaugam usturoiul feliat si fasiile de rosii uscate. Sotam timp de 1 minut, dupa care adaugam vinul alb si spanacul congelat Edenia. Sotam in continuare inca 3 minute, iar la final adaugam untul.
3. Servim spanacul impreuna cu bucatile de cordon bleu pe o farfurie intinsa, picurand pe deasupra putin din sosul ramas in tigaie.