Edith’s Kitchen ne invata cum sa preparam un pranz sau o cina sanatoasa, chiar daca nu avem experienta culinara vasta: burgeri din conopida cu legume, o alternativa reinterpretata de preparare pentru burgerii din conopida, la indemana oricui, rapid si usor de pregatit.
Ingrediente
- 1 cutie Burgeri din conopida 300g Edenia
- 1 punga Mix de legume pai 450g Edenia
- 4 felii de branza topita
- 4 felii de rosii
Mod de preparare
1. Preincalzim cuptorul pana atinge temperatura de 200 grade Celsius si asezonam feliile de rosii cu putina sare (optional, putem adauga si chilli, pentru iubitorii gustului picant).
2. Punem hartia de copt pe o tava intinsa si asezam burgerii din conopida congelati. Introducem tava in cuptorul preincalzit.
3. Dupa 10 minute scoatem tava pentru a adauga peste fiecare burger cate o felie de branza topita si o felie de rosie, apoi introducem in cuptor timp de inca 10 minute.
4. La final, putem asezona cu sare si putin otet balsamic.
5. Burgerii din conopida se servesc alaturi de mixul de legume pai Edenia. Mixul de legume congelat se prepara la cuptor sau tigaie, conform instructiunilor de pe ambalaj. Optional, putem decongela legumele timp de 10-15 minute la temperatura camerei si putem adauga usturoi granulat si sare, pentru un gust mai intes. Legumele pai astfel condimentate se vor gati conform instructiunilor de pe ambalaj.
Ii multumim lui Edith pentru aceasta reteta de burgeri din conopida cu legume delicioasa si sanatoasa!
Descopera si alte retete cu Burger Edenia: