Amestec mexican cu frigaruie de curcan si lime

2020-04-02T18:29:29+00:00
    20 minute     2 portii

Alaturi de o frigaruie de curcan cu lime si rosii cherry si cateva note picante de fulgi de chili, amestecul mexican Edenia devine #artaculinara!

Ingrediente

  • 1 punga Edenia Amestec Mexican 450 g
  • 250 g piept de curcan
  • 2 bucati de lime
  • 50 g susan negru si alb
  • 10 rosii cherry
  • 50 g unt
  • 50 ml ulei de masline
  • 1 crenguta de cimbrisor
  • 1 legatura de coriandru
  • 2 bete pentru frigarui
  • ardei iute sau cativa fulgi de chilly (optional)
  • sare si piper dupa gust

 

Mod de preparare

1. Taiem carnea de curcan in cubulete si le lasam la marinat in ulei de masline amestecat cu sare, piper, sucul si coaja rasa de la un lime si cateva frunze de cimbrisor.

2. Asamblam frigaruile cu bucatelele de curcan marinat, bucati de lime si rosii cherry, si apoi le gatim intr-o o tigaie incinsa, dupa ce le-am uns inainte cu putin ulei de masline.

3. Adaugam Amestecul Mexican Edenia congelat intr-o tigaie incinsa cu putin unt, ulei de masline si o crenguta de cimbrisor timp de 6-8 minute. Adaugam apoi susanul in tigaie, peste legume.

4. Asezam intr-o farfurie Amestecul Mexican si o frigaruie si presaram deasupra susan, cimbrisor si frunze de coriandru. Optional se pot pune si rondele de ardei iute sau fulgi de chilly.

Pofta buna!