Flaveur ne-a pregatit o reteta rapida, usor de preparat, perfecta pentru orice masa: morcovi baby cu cimbru si usturoi.
Morcovii baby cu cimbru si usturoi sunt o explozie de arome naturale, o reteta simpla, dar plina de savoare, perfecta pentru a transforma orice masa intr-un moment special.
Ce poate fi mai delicios decat o garnitura de morcovi baby cu cimbru si usturoi? Morcovii se potrivesc de minune cu friptura de vita, piept de pui la gratar, snitel sau peste la cuptor. Sunt grozavi si langa burgeri gourmet, cotlete de miel sau o portie de orez aromat.
Morcovii baby cu cimbru si usturoi, simpli si savurosi, adauga prospetime si gust oricarei mese!
Acest preparat poate fi gata in doar 20 minute folosind Morcovi baby Edenia.
Morcovii baby congelati Edenia isi pastreaza culoarea intensa, portocalie, si gustul dulce, deosebit.
Mici, dar plini de savoare, morcovii sunt si o sursa importanta de vitamina A si betacaroten.
Nu se decongeleaza inainte de gatire.
Ingrediente
- 250 g Morcovi baby Edenia
- 2 linguri ulei de masline
- ½ cimbru uscat
- 1 lingurita usturoi pudra
Mod de preparare
1. Fierbem morcovii direct congelati pentru 6 minute din momentul in care apa da in clocot, apoi ii scurgem. Punem peste morcovi restul ingredientelor si amestecam foarte bine.
2. Intindem morcovii intr-o tava pe hartie de copt si bagam la cuptor la 200 grade C caldura sus-jos cu ventilatie pentru 10 minute.
Morcovii baby cu cimbru si usturoi sunt foarte gustosi si merg perfect ca garnitura.
Pofta buna!
Ii multumim lui Flaveur pentru reteta gustoasa de morcovi baby cu cimbru si usturoi.
Descopera si alte retete Edenia:
- Clatite cu spanac, ricotta si branza de vaci
- Salata de fasole verde cu nuci si gorgonzola
- Mango sticky rice
- Biscuiti pina colada
- Cod in stil italian