Flaveur ne propune o reteta savuroasa de briose cu mango, foarte gustoase si aromate.
Briose cu mango sunt un desert adorat atat de copii cat si de adulti si se potrivesc perfect la orice masa a zilei, la un suc sau o cafea.
Pentru briose cu mango am folosit Mango Edenia congelat, care este la fel de bun ca fructele proaspat culese. Fructul de mango este curatat, taiat bucati si congelat rapid.
Mango este un fruct tropical, din familia drupelor (acele fructe cărnoase și zemoase, care au un singur sâmbure în centrul lor). Numit uneori și “regele fructelor”, mango este unul dintre cele mai consumate fructe la nivel mondial.
De la faptul că iți asigură necesarul unor vitamine esențiale, până la faptul că iți îmbunătățesc digestia, fructele mango Edenia au multe beneficii pentru sănătate.
- 100% fruct proaspat de mango
- provine din soiurile cele mai bune de mango
- curatat, spalat, taiat bucati, sortat si congelat rapid
Nu se decongeleaza inainte de preparare.
Fructele Edenia sunt proaspete, spalate, curatate, sortate si conservate prin cea mai naturala, sigura si eficienta metoda: congelarea rapida.
Culese la maturitate deplina si congelate imediat dupa recoltare, fructele Edenia pot fi folosite atat congelate cat si decongelate. Sunt ideale atat in preparate dulci, main course sau consumate ca atare, dupa decongelare.
Fructele provin din soiurile cele mai bune, cu gustul cel mai intens si savuros iar prin congelare rapida, individuala, fruct cu fruct, isi pastreaza intacte vitaminele si nutrientii iar gustul este desavarsit, de fructe deplin coapte.
Cu Fructele Edenia te poti bucura de savoarea fructelor preferate in orice sezon si iti dau idei pentru orice preparat. Doar imaginatia este limita!
Fructele din gama de fructe Edenia nu sunt modificate genetic, sunt vegane, fara gluten sau fara zahar adaugat.
Gama de fructe Edenia contine 5 sortimente versatile, care se poate consuma ca atare, in retetele de prajituri, pentru bauturi, sau in diverse preparate culinare: Mango bucati, Ananas bucati, Zmeura, Visine si Fructe de padure.
Ingrediente
- 200 g Mango Edenia
- 125 ml lapte de vaca 3.5% grasime
- 40 g unt
- 150 g faina alba de grau
- 2 lingurite praf de copt bio
- 1 ou
Mod de preparare
1. Lasam mango sa se decongeleze la temperatura camerei. 150 g de mango pasam cu blenderul vertical sa obtinem un piure, iar 50 g pastram pentru decor.
2. Intr-un bol mixam oul cu zaharul si untul la temperatura camerei pana obtinem o crema omogena. Adaugam apoi pe rand laptele, piureul de mango, praful de copt si faina, mixand dupa fiecare.
3. Umplem ¾ din formele de briose si deasupra punem cubulete de mango.
4. Coacem in cuptorul preincalzit la 190 grade C caldura sus-jos fara ventilatie, raftul al doilea de jos al cuptorului, pentru aproximativ 40 de minute.
Briose cu mango – super gustoase, pufoase si usor umede.
Pofta mare!
Le multumim prietenilor de la Flaveur pentru reteta delicioasa de briose cu mango si te invitam sa le descoperi si alte retete pe blog!
Descopera si alte retete cu fructe Edenia:
- Clatite gratinate cu visine
- Galette cu visine
- Mini tarte cu fructe de padure
- Mango Lassi, bautura indiana racoritoare
- Papanasi cu fructe de padure
- Budinca cu piure de mango