Briose cu ananas si fulgi de cocos – reteta

2024-04-19T10:36:24+00:00
    1 ora     8 portii

Flaveur ne propune o reteta savuroasa de briose cu ananas si fulgi de cocos, foarte gustoase si aromate.

Briosele cu ananas si fulgi de cocos ies super pufoase si gustoase!

Pentru briose cu ananas si fulgi de cocos folosim Ananas bucati Edenia congelat, care este la fel de bun ca fructele proaspat culese.

Un fruct nobil si aromat, nelipsit in secolele trecute de pe mesele regilor, cu un gust usor acrisor si dulceag, ananasul Edenia este un fruct bogat in vitamina A si C, ce ofera multiple efecte benefice asupra sanatatii. Bucatile de ananas Edenia sunt taiate in cubulete de dimensiuni perfecte, gata pentru a fi folosite.

  • 100% fruct proaspat de ananas
  • provine din soiurile cele mai bune de ananas
  • curatat, spalat, taiat bucati, sortat si congelat rapid

Nu se decongeleaza inainte de preparare.

Fructele Edenia sunt proaspete, spalate, curatate, sortate si conservate prin cea mai naturala, sigura si eficienta metoda: congelarea rapida.

Culese la maturitate deplina si congelate imediat dupa recoltare, fructele Edenia pot fi folosite atat congelate cat si decongelate. Sunt ideale atat in preparate dulci, main course sau consumate ca atare, dupa decongelare.

Fructele provin din soiurile cele mai bune, cu gustul cel mai intens si savuros iar prin congelare rapida, individuala, fruct cu fruct, isi pastreaza intacte vitaminele si nutrientii iar gustul este desavarsit, de fructe deplin coapte.

Cu Fructele Edenia te poti bucura de savoarea fructelor preferate in orice sezon si iti dau idei pentru orice preparat. Doar imaginatia este limita!

Fructele din gama de fructe Edenia nu sunt modificate genetic, sunt vegane, fara gluten sau fara zahar adaugat.

Gama de fructe Edenia contine 5 sortimente versatile, care se poate consuma ca atare, in retetele de prajituri, pentru bauturi, sau in diverse preparate culinare: Mango bucati, Ananas bucati, Zmeura, Visine si Fructe de padure.

Ingrediente

  • 150 g Ananas bucati Edenia
  • 1 ou
  • O lingura zahar
  • 100 g unt cu 65% grasime pe care il topim (sau ulei de cocos)
  • 120 ml lapte de vaca 3.5% grasime (sau lapte vegetal)
  • 150 g faina alba de grau tip 000
  • 2 lingurite praf de copt bio
  • 40 g fulgi de cocosBriose-cu-ananas-si-fulgi-de-cocos

Mod de preparare

1. Mixam oul cu zaharul pana obtinem o compozitie cremoasa si adaugam apoi pe rand untul topit, laptele, praful de copt, faina, fulgii de cocos, mixand dupa fiecare pana se integreaza.

2. Ananasul decongelat in prealabil il taiem cubulete ca la salata boeuf apoi il amestecam in compozitie.

3. Umplem forme de briose si coacem in cuptorul preincalzit la 190 grade C caldura sus-jos fara ventilatie pentru 35 minute sau pana trec testul cu scobitoarea.

Briose-cu-ananas-si-fulgi-de-cocos-1

Briosele cu ananas si fulgi de cocos ies foarte gustoase, pufoase si usor moi.

Pofta mare!

Le multumim prietenilor de la Flaveur pentru reteta delicioasa de briose cu ananas si fulgi de cocos si te invitam sa le descoperi si alte retete pe blog!

Descopera si alte retete cu fructe Edenia: