Gustarea perfecta pentru scoala sau birou. Fasii crocante si aurii de snitel de pui Edenia intr-un wrap gustos cu avocado si rosii uscate, de inspiratie mexicana. Gustos acasa, genial la pachet!
Ingrediente
- 1 cutie Edenia Snitel de pui 320 g
- 1 lingura mustar Dijon
- 1 lingurita miere
- 1/4 legatura marar tocata marunt
- sucul de la jumatate de portocala
- 30 ml ulei masline
- ½ casoleta de rucola
- 3 lipii de tortilla
- 100 g iaurt grecesc
- 2 rosii uscate taiate fasii
- ½ avocado taiat felii subtiri
- sucul de la ½ lamaie
- sare si piper dupa gust
Mod de preparare
1. Preincalzim cuptorul la 200 oC.Asezam snitelele Edenia congelate pe o tava cu hartie de copt si le gatim in cuptor timp de 28-30 de minute. La final le taiem in fasii longitudinale.
2. Cat timp snitelele sunt in cuptor, pregatim dressing-ul: intr-un bol amestecam mustarul, mierea, uleiul de masline, mararul tocat si sucul de portocala. Adaugam rucola si amestecam bine.
3. Taiem jumatatea de avocado in felii subtiri si le tinem 3 minute in apa cu sucul de lamaie.
4. Pe un blat asezam un dreptunghi de hartie de copt deasupra caruia punem lipia de tortilla. Ungem lipia cu iaurt grecesc, apoi presaram deasupra putina rucola. Asezam pe centru, longitudinal, fasiile de snitel de pui impreuna cu cele de rosii uscate si feliile de avocado, lasand 2 cm liberi fata de marginile lipiei. Asezonam cu sare si piper. Pliem lateralele, apoi rulam strans. Taiem wrap-ul pe diagonala pentru a obtine doua jumatati apetisante.
Pofta buna!