File de pastrav cu spanac

2017-12-29T10:39:47+00:00
    30 minute     2 portii

In aceasta reteta gustoasa si plina de vitamine, fileul de pastrav Edenia este invelit intr-o crusta crocanta ce contrasteaza perfect spanacul cremos si foarte simplu de preparat. Reteta propusa de Jamila Cuisine

Ingrediente

Pentru peste:

  • 1 punga de File de pastrav Edenia 600 g
  • 50 g pesmet
  • 200 g lapte batut
  • 1 lingura de cimbru tocat
  • 1 lingura de rozmarin tocat
  • 2-3 linguri de ulei
  • putin patrunjel tocat
  • sare, piper

Pentru spanac:

  • 250g Spanac frunze Edenia
  • 1 ceapa tocata marunt
  • 100 ml smantana pentru gatit
  • 2-3 linguri de zeama de lamaie
  • 2 linguri de ulei de masline
  • 1 catel de usturoi razuit
  • 1/4 lingurita de nucsoara
  • sare, piper

Pentru metoda de preparare te invitam sa urmaresti filmul Jamilei de mai sus.

Pofta buna!

Reteta propusa de Jamila Cuisine

Trimite-ne comentariul tau