15 minute
2 portii
Cea mai buna parte din fileul de cod alaturi de fasolea verde crocanta Edenia intr-o reteta plina de savoare.
Ingrediente
- 1 cutie de file de Cod Loins Edenia 250 g, decongelat in prealabil, frigider
- 1 punga de Fasole verde intreaga Edenia 450 g
- 40 g unt
- 80 ml ulei de masline
- zeama de la o jumatate de lamaie
- 1 g fulgi de chilli
- sare si piper
Mod de preparare
1. Intr-o tigaie punem uleiul de masline si o bucata de unt. Cand untul s-a topit, punem fileurile de Cod Loins Edenia decongelate si date in prealabil cu sare, piper si fulgi de chilli. Tinem in tigaie fileurile la foc mediu, timp de 2 minute pe fiecare parte. Apoi le scoatem din tigaie si le stropim cu zeama de lamaie.
2. Intr-o oala cu apa clocotita adaugam fasolea verde Edenia congelata si o fierbem timp de 7-8 minute. Apoi o scurgem si o asezonam cu sare si ulei de masline.
3. Pe un platou punem fileurile de cod si le servim alaturi de fasolea verde Edenia.
Pofta buna!