Cod Loins cu chilli pe pat de fasole verde

2017-01-31T17:40:01+00:00
    15 minute     2 portii

Cea mai buna parte din fileul de cod alaturi de fasolea verde crocanta Edenia intr-o reteta plina de savoare.

Ingrediente

Mod de preparare

1. Intr-o tigaie punem uleiul de masline si o bucata de unt. Cand untul s-a topit, punem fileurile de Cod Loins Edenia decongelate si date in prealabil cu sare, piper si fulgi de chilli. Tinem in tigaie fileurile la foc mediu, timp de 2 minute pe fiecare parte. Apoi le scoatem din tigaie si le stropim cu zeama de lamaie.

2. Intr-o oala cu apa clocotita adaugam fasolea verde Edenia congelata si o fierbem timp de 7-8 minute. Apoi o scurgem si o asezonam cu sare si ulei de masline.

3. Pe un platou punem fileurile de cod si le servim alaturi de fasolea verde Edenia.

Pofta buna!