Pesto Phily Angus burger

2018-08-21T18:00:15+00:00

Combina ingredientele preferate si creeaza #celmaiburger. Sau incearca reteta noastra cu burger din carne de vita Angus Edenia, pesto, crema de branza Philadelphia, rosii uscate, spanac si muguri de pin.

    15 minute     4 portii

Ingrediente

  • 1 cutie Burger din carne de vita Angus Edenia  454 g (contine 4 burgeri)
  • 4 chifle rustice
  • 1 cutie crema de branza Philadelphia 125g
  • 2 linguri pesto de busuioc
  • 8-10 bucati rosii uscate
  • ¼ casoleta baby spanac/rucola
  • 30 g muguri de pin
  • 20 ml ulei de masline
  • un cubulet mic de unt
  • sare, piper

Mod de preparare

1. Decongeleaza si prepara burgerii din carne de vita Angus Edenia conform instructiunilor de pe ambalaj:

  • Intr-o tigaie grill, timp de 8-9 minute, la foc mediu. Intoarce-i ocazional astfel incat sa se rumeneasca pe ambele parti.
  • Intr-o tigaie cu ulei incins, timp de 7-8 minute. Intoarce-i ocazional astfel incat sa se rumeneasca pe ambele parti.
  • In cuptorul preincalzit la 190 grade Celsius, intr-o tava cu hartie de copt, timp de 10 minute.

2. Amesteca pesto-ul impreuna cu crema de branza Philadelphia, asezonand cu sare si putin piper.

3. Rumeneste mugurii de pin intr-o tigaie incinsa, timp de 1-2 minute, pana devin aurii.

4. Spala funzele de baby spanac/rucola si tapeteaza-le cu ajutorul unui prosop de hartie absorbant.

5. Intr-o tigaie topeste untul cu putin ulei de masline. Asaza chiflele sectionate cu partea unsa in tigaie lasa-le sa se rumeneasca pana devin aurii.

6. Asambleaza burgerul: acopera baza chiflei cu sosul pesto Phily si cateva bucati de rosii uscate, apoi se adauga burgerul din carne de vita Angus plus cateva frunze de baby spanac sau rucola. Presara deasupra mugurii de pin trasi la tigaie, unge si capacul chiflei cu putin pesto Phily si asaza-l deasupra burgerului construit.

Enjoy!