Fish nuggets cu pesto de fistic si lime

2018-05-29T18:25:39+00:00

Incearca o idee noua astazi! Avem o propunere care se asorteaza foarte bine cu o zi frumoasa de vara: fish nuggets preparati rapid la cuptor, serviti alaturi de un sos pesto racoros cu aroma de fistic, menta, busuioc si lime. #deincercat

    20 minute     2 portii

Ingrediente

  • 1 cutie de Fish Nuggets Edenia 360 g
  • 100 g fistic decojit
  • 1 lime
  • sucul de la o lamaie
  • 1 catel de usturoi
  • 1 casoleta de busuioc
  • 100 ml ulei de masline extravirgin
  • 2 ramurele de menta
  • 1 fir de ceapa verde
  • 1 ardei iutec
  • paine integrala/crackers
  • sare si piper dupa gust

Mod de preparare

1. Punem bucatile de fish nuggets Edenia congelate intr-o tava de cuptor, pe hartie de copt, introducem tava in cuptorul preincalzit la 200 grade C timp de 14-16 de minute sau pana cand capata o culoare brun-aurie.

2. Intre timp, adaugam in vasul unui blender fisticul, putina pulpa de lime, catelul de usturoi, menta si busuiocul; stoarcem deasupra sucul de lamaie, asezonam cu sare si piper, apoi amestecam la viteza medie, adaugand treptat ulei de masline, pana obtinem un pesto cremos si aromat.

3. Cand bucatile de fish nuggets sunt gata, preseram deasupra lor ceapa verde si felii subtiri de lime, si le servim alaturi de sosul pesto. Enjoy!